top of page

PROJEKTIT

iStock-878435574.jpg

BIGGER PICTURE - AV-ALAN VIENTIHANKE KIINAAN

Bigger Picture oli AV-alan vientihanke Kiinaan, joka alkoi vuonna 2018 ja jonka rahoitti Opetus- ja kulttuuriministeriö. Työskentelimme Jani Joenniemen ja Mikko Puustisen kanssa auttaaksemme suomalaisia tuotantoyhtiöitä saavuttamaan luotettavia kumppanuuksia ja liiketoimintaa Kiinan markkinoilla. Voit ladata suurhankkeen loppuraportin Raportteja-osiosta. 

Hollywood Golden Oscar Academy award statue on fireworks background. Success and victory c

ELOKUVIEN PALKINTOKAMPANJAT

Creative Export Innovations Oy on ollut mukana toteuttamassa palkintokampanjoita suomalaisille elokuville Los Angelesissa. Kati Nuoralla on pitkä kokemus työstä palkintokampanjoinnin koordinoinnin, rahoituksen ja käytännön järjestelyjen parissa. Mikäli olet kiinnostunut avustamme palkintokampanjoissa, ota rohkeasti yhteyttä. Neuvottelemme puolestasi rahoitusta, neuvomme, yhdistämme sinut parhaisiin kumppaneihin ja järjestämme käytännön asioita. 

MIH seppele.png

MIDSUMMER IN HOLLYWOOD

Midsummer in Hollywood -tapahtuma on yhdessä Kirpi Uimosen kanssa perustettu tapahtuma, jolla pyritään lisäämään suomalaisten elokuvien näkyvyyttä ja vakaannuttamaan jokavuotista promootiota Los Angelesissa.

GREENPRODUCTIONLOGOGREEN.jpg

VIHREÄT TUOTANTOMALLIT

Vihreät tuotantomallit oli OKMn rahoittama hanke, jossa järjestettiin Green Production -tapahtumia ja -työpajoja, jotka edistävät kestävien tuotantomallien käyttöönottoa elokuva- ja musiikkialalla. Yhteistyökumppaneina hankkeen taphtumissa olivat mm. Sitra, Suomen elokuvasäätiö, Lapin elokuvakomissio ja AVEK.

jwj-sxsw15-weather-1.jpg

SXSW & MUUT MESSUT

Creative Export Innovation Oy koordinoi Suomen osallistumista SXSW-tapahtumaan vuonna 2018. Vuonna 2019 toteutettiin Tampereen messuständi SXSW Trade Show-puolelle. SXSW-tapahtuma kiinnostaa edelleen yritystä, sillä se on yksi harvoja tapahtumia, joka on onnistuneesti yhdistänyt brändit, tekniikan ja luovat alat. 

Creative Export Innovations Oy on lisäksi toteuttanut vientitapahtumia erityisesti elokuvamarkettien yhteydessä. 

Screenshot 2023-06-15 at 17.26.03.png

EKOLOGISET ELOKUVATEATTERIT -OPAS

Mervi Kemppainen kirjoitti Ekologiset elokuvateatterit -oppaan. Creative Export Innovations Oy hoiti projektin hankehallinnon. Lisäksi Kati Nuora auttoi tiedonhaussa ja oppaan editoinnissa. 

EcoLabHelsinki_kuva.jpg

KESTÄVYYSKOULUTUS

Olemme järjestäneet kestävyyskoulutusta erityisesti AV-alalle. Järjestämämme Ecolab Helsinki ja Ecolab Helsinki 2 toteutettiin yhteistyössä Earthangelin Emellie O'Brienin kanssa. Ensimmäinen Ecolab Helsinki oli kolmipäiväinen ja suunnattu erityisesti suurten tuoatntojien tuottajille, tuotantopäälliköille ja linjatuottajille. Ecolab 2 toteutettiin koronan takia webinaarina. 

Kati Nuora on myös Creasus ry:n kautta ollut mukana järjestämässä paljon työpajoja luovien alojen kestävyyteen liittyen. 

Screenshot 2023-06-15 at 17.34.32.png

VIENTITAPAHTUMIA

Olemme toteuttaneet vienti-, markkinointi- ja promootiotapahtumai eri puolilla maailmaa erilaisilla konsepteilla. Tapahtumat ovat usein liittyneet hankkeisiin ja usein niihin on toteutettu matchmaking paikallisten toimijoiden kanssa. 

KIINNOSTUITKO?

Mikäli kiinnostuit projekteistamme, kerromme mielellämme lisää. 

bottom of page